Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator SBB zvanično je objavio početak promocije nove optičke mreže u Obrenovcu, uz posebne pogodnosti za nove korisnike EON paketa.

U okviru promocije nove optičke mreže, korisnicima se odobrava popust od čak 18 meseci po 1 dinar uz ugovornu obavezu 24 meseca.

Kako se navodi u tekstu,

"Obrenovac je novi SBB grad u kojem korisnicima možemo da pružimo super brzi internet uz brzine do 1 Gbps, veću stabilnost mreže, inovativnu EON TV platformu koja svaki TV pretvara u Smart, kao i konzolu za igre i aplikacije, i digitalnu fiksnu telefoniju. "

Obrenovac je inače drugi grad u koji je SBB ušao sa novom optičkom mrežom, koju United Grupa realizuje u saradnji sa partnerom Nokia Networks. Pre Obrenovca, SBB je predstavio svoju novu optičku mrežu u Sremskoj Mitrovici. 

Zanima Vas kako izgleda proces priključenja, instalacije i korišćenja EON paketa na SBB optičkoj mreži? Pročitajte naš tekst "Testirali smo novu SBB optičku mrežu u Sremskoj Mitrovici"!


Šta donosi optička mreža?

Internet pristup realizovan preko optičke mreže (GPON - Gigabitna pasivna optička mreža) omogućava superiorni kvalitet usluge, velike brzine (posebno istaknute su brzine upload-a) kao i izuzetnu stabilnost Internet veze uz veoma nizak ping, dostupnost većeg broja TV kanala u 4K UHD rezoluciji, i poboljšan kvalitet HD kanala, kao i mogućnost za praktično neograničeno proširivanje ponude i kapaciteta usluge.

SBB korisnici na optičkim EON paketima dobijaju izuzetan kvalitet Internet usluge uz Nokia ONT WiFi ruter, i prepoznatljivu nagrađivanu EON TV platformu uz EON Smart Box sa Android TV kao i besplatno još dva dodatna EON Smart Box uređaja za ukupno 3 STB-a po ugovoru, i jedan slot za Smart TV aplikaciju.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno