TeleSrbija

PREPORUČUJEMO

Testirali smo novu SBB optičku mrežu u Sremskoj Mitrovici

Operator SBB najavio je promociju nove optičke mreže u Srbiji, počevši od Sremske Mitrovice, koja je ujedno i prvi grad u Srbiji u kojem SBB ima isključivo optičku infrastrukturu.

U okviru promocije određenim korisnicima su dostupni vaučeri za optičke EON pakete koji produžavaju promociju 50% popusta na dodatna dva promo meseca.

Promotivni vaučeri mogu da se sabiraju sa promocijom prenosa fiksnog broja za maksimalno 19 meseci 50% popusta na lokacijama sa optičkom mrežom uz EON Trio pakete i prenos fiksnog broja u SBB.

Promocija važi samo za nove SBB korisnike koji se opredele za EON ili EON Duo pakete na optičkoj mrežu, ukoliko im je ista dostupna, uz novi ugovor od 24 meseca, a najkasnije do 30.11.2021. godine.

Uslovi promocije se nalaze u okviru ponude koja je sastavni deo Ugovora. Zainteresovani korisnici se mogu informisati o promotivnim vaučerima na najbližem SBB prodajnom mestu ili pozivanjem kontakt centra na broj 0114019900.


Šta donosi optička mreža?

Internet pristup realizovan preko optičke mreže (GPON - Gigabitna pasivna optička mreža) omogućava superiorni kvalitet usluge, velike brzine (posebno istaknute su brzine upload-a) kao i izuzetnu stabilnost Internet veze uz veoma nizak ping, dostupnost većeg broja TV kanala u 4K UHD rezoluciji, i poboljšan kvalitet HD kanala, kao i mogućnost za praktično neograničeno proširivanje ponude i kapaciteta usluge.

SBB korisnici na optičkim EON paketima dobijaju izuzetan kvalitet Internet usluge uz Huawei ONT WiFi ruter, i prepoznatljivu nagrađivanu EON TV platformu uz EON Smart Box sa Android TV kao i besplatno dodatna dva STB uređaja bez naprednih mogućnosti.

Paket Brzina Cena
EON Light Duo OPTIKA 200/20 Mbps 3099 din
EON Full Duo OPTIKA 300/30 Mbps 3599 din
EON Premium Duo OPTIKA 600/60 Mbps 4599 din
EON Light OPTIKA 300/30 Mbps 3499 din
EON Full OPTIKA 500/50 Mbps 3999 din
EON Premium OPTIKA 1000/100 Mbps 4999 din

Ostali sadržaj paketa i dodatnih usluga je identičan kao i na bakarnoj/koaksijalnoj pristupnoj mreži.

Navedene cene se primenjuju za korisnike koji odaberu E-račun, dok se za korisnike sa papirnim računom cena uvećava za 100 din mesečno. EON Connect servis nije dostupan na optičkoj infrastrukturi.


Detaljne informacije o ponudi EON paketa možete pogledati na sajtu SBB-a.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno