Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator SBB je pokrenuo novu promociju za nove korisnike koji preko sajta SBB-a poruče EON Full ili EON Premium paket uz ugovor na 24 meseca, u periodu od 14.09.2021. do 19.09.2021., kojim putem će ostvariti pravo na promociju od 7 meseci po 1 dinar.

Promocija važi samo za online kupovinu i ne važi za EON Duo pakete, za postojeće korisnike ili bez ugovorne obaveze. Promocija se ne može sabirati sa drugim promocijama i nije geografski ograničena. Uslovi pružanja usluge su dostupni na sajtu SBB-a.

SBB EON Vikend akcija 7 meseci po 1 dinar ONLINE
Foto: PROMO / SBB

Informacije o ponudi možete pronaći na sajtu SBB-a.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Dragan
U Beogradu sam pretplatnik SBB-a (trio gold) a u kući van grada imam pretplatu na Supernovu (kablovska i internet).
Imam EON aplikaciju na računaru. Kada sam van Beograda i povezan sam na internet preko Supernove ne mogu da gledam npr. Sport klub ... na ekranu info: Geoblock, Izabrani kanal nije dostupan na mreži Internet provajdera na koju ste konektovani (iako pristup SBB-u uredno plaćam)???? Ko tu koga z. i zašto??? Kako je tehnički moguce i ko u konkretnoj situaciji blokira pristup. I JEDNO I DRUGO SE PLAĆA, BRE!!!!! MTS tvrdi (u odgovoru na moj mail) da kanale blokira SBB. Ne znam šta da mislim o ovome osim da je ovde sve nenormalno!!! Platiš uslugu a ne možeš da je koristiš. Ima li realnog objašnjenja? Kakve veze ima preko koga se konektujem na internet???? Ovo neće prestati dok se korisnici ne udruže i pokrenu tužbu protiv onog ko blokira sadržaje, nebitno da li je to SBB ili Supernova ili MTS ili neko treći.
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno