Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Operator SBB objavio je informaciju da su ukinuti kanali AXN i AXN Spin. Nezadovoljni korisnici SBB, EON i Total TV usluge imaju pravo na besplatan raskid ugovora.

Kako se navodi u obaveštenju na sajtu operatora, TV kanali AXN i AXN Spin, kao i AXN Now katalog u Video klubu, od danas neće biti više deo programske šeme.  

Podsećamo, SBB od marta prošle godine najavljuje ukidanje AXN i AXN Spin kanala kao i AXN Now kataloga, ali do sada nije dolazilo do ukidanja a rok je produživan.

U skladu sa članom 131. Zakona o elektronskim komunikacijama, korisnici imaju pravo na raskid ugovora za usluge EON, EON van mreže, D3, EON Duo, kao i Total TV. RATEL je nedavno potvrdio tumačenje ZEK ekskluzivno za portal TeleSrbija.

Umesto navedenih kanala, SBB je ubacio FilmBox Extra HD kao i FilmBox Premium kanale, a najavili su ubacivanje FilmBox VOD kataloga.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
6
❤️
1
👍
3
😲
1
😢
7
😠
5

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

4 komentara

Nemanja
Da li rok za raskid vazi 10 dana tj do 11. Avgusta jer posle toga se smatra da smo prihvatili ukidanje programa i ne može se raskinuti ugovor?
Ivan
Ja samo AXN i AXN SPIN gledam 😎
Nataša
Vratite nam kanale AXN i AXN Spin!!!! Vrlo rado ću ići na opciju koju imam a to je da raskinem ugovor sa Vama!
Radmila
Godinama pratim AXN, od relativno skoro i axn spin, sa izvrsnim krimi serjama. Prešla sam skoro na EON da bih izbegla ružičaste i druge obojene! Zašto ne testirate ukuse i želje vađših korisnika, ovo nema smisla. Vratite nam naše kanale!!!
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno