Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator SBB objavio je obaveštenje u kome se navodi da TV kanali AXN i AXN Spin, kao i AXN katalog u SBB video klubu neće biti dostupni nakon 31. marta 2022. godine.

Kanal AXN je korisnicima bio dostupan od Start paketa, dok je kanal AXN Spin bio deo Hit i Extra paketa, na EON, D3 i Total TV platformama.

Kao i uvek, kako ova izmena predstavlja jednostranu izmenu uslova pružanja usluga, korisnici SBB (D3/EON kablovskih i EON OTT/van mreže paketa) ili Total TV koji nisu zadovoljni promenom mogu da do 31. marta 2022. godine podnesu zahtev za raskid ugovora koji sadrži usluge televizije sa uključeni AXN i/ili AXN Spin kanalima i/ili AXN video katalogom u sastav paketa, bez obaveze plaćanja naknade štete za prevremeni raskid, u skladu sa članom 107 Zakona o elektronskim komunikacijama.

Celokupni tekst obaveštenja dostupan je na sajtu operatora.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

Marko
Ne znam da li je sbb obavesten Ali izgleda da axn axn spin axn now ostaju u ponudi I na dalje tako Vito sa satelitskog foruma kaze tako da bolje sbb I united grupi nek odustanu od izbacivanja axn kanala I kataloga I ovako uvodimo hipernet tv uskoro od utorka a sbb se opasno igra sa nasim strpljenjem a I jos je duzna sbb nikako moja mama komplet da izmiri obaveze Prema sbb
Marko
Ovde je razlog sto se ukida axn axn spin axn now iz ponude operatera sbb zato sto axn nije hteo da da svoje kanale u HD rezoluciji za ovaj region a I mozda je mts upleo prste u ovo inace sbb od 31 marta izbacuje axn axn spin axn now abc katalog iz svoje ponude da bar sbb ponudi zamenske kanale umesto axn kanala moze I doma tv Rtl 2 ne bi se bunio uopste Ili kino tv I Doku tv sve to moze u HD da ide nadam se da sbb ima u planu da zameni axn kanale sa nekim od gore navedenih a I sk 5 moze u HD
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno