PRLJAVA IGRA? Telekom na svom sajtu objavio „uputstvo za besplatan raskid ugovora” sa SBB-om

Operator Telekom Srbija objavio je na svom sajtu, promovisano i na početnoj stranici, "Uputstvo za besplatan raskid ugovora zbog izbacivanja TV kanala Prva TV i B92 iz SBB ponude".
PRLJAVA IGRA? Telekom na svom sajtu objavio „uputstvo za besplatan raskid ugovora” sa SBB-om

Foto: Screenshot, mts.rs

Operator Telekom Srbija objavio je na svom sajtu, promovisano i na početnoj stranici, „Uputstvo za besplatan raskid ugovora zbog izbacivanja TV kanala Prva TV i B92 iz SBB ponude”.

Screenshot početne stranice sajta mts.rs

Foto: TeleSrbija / Screenshot, mts.rs

U pitanju je detaljno uputsvo, koje predstavljaju kao „najkonkretnije uputstvo” koje nude „Nacionalna organizacija potrošača i udruženje za zaštitu potrošača EFEKTIVA”, sa ciljem da pokažu „kako kao korisnik SBB usluga možete da raskinete ugovor (i predete kod drugog operatera) bez plaćanja bilo kakvih penala. ”

„U slučaju SBB, iz ponude će biti izbačene dve popularne domaće TV stanice Prva i B92 i nema spora da će korisnici od 28.oktobra dobijati značajno drugačiju uslugu, pa da samim tim imaju pravo na besplatan raskid ugovora. „, Telekom dalje navodi.

Kako su u pitanju dva najveća operatora interneta i televizije u Srbiji, čuveni „večiti rivali”, nesumljivo je da ulozi nikad nisu bili veći, ako je došlo do toga da Telekom na početnoj stranici svog sajta objavljuje „uputstvo za besplatan raskid ugovora” sa SBB-om.

Podsećamo, Telekom je u januaru 2020. godine preko noći ukinuo United Media kanale iz ponude svog kablovskog operatora Supernova, nakon čega se odigrala slična situacija kojom prilikom su korisnici raskidali ugovore sa Supernovom, razočarani gubitkom većeg broja kanala.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara