Ocene operatora

Kao vodeći telco news portal u regionu, želimo da korisnicima pružimo alate kako bi odabrali najbolju moguću ponudu kod telekomunikacionih operatora, uz najnižu cenu. Uz praćenje ocena operatora broadband i mobilnih telekomunikacijama, u ruke korisnika stavljamo informacije o realnom kvalitetu usluga tih operatora i zadovoljstvu njihovih korisnika, kako bi mogli doneti informisane odluke kada sledeći put budu birali telekomunikacionog operatora.

Mobilni operatori

Broadband operatori


Mobilni operatori su oni koji pružaju mobilne telefonije i mobilnog Interneta putem mobilne mreže (2G/3G/4G tehnologija).

Broadband operatori su oni koji pružaju usluge fiksnog Interneta (putem koaksijalnog kabla, optičkog kabla ili telefonske linije) i/ili televizije (putem koaksijalnog/optičkog kabla ili putem IPTV/OTT tehnologije). Operatori koji pružaju usluge putem bežičnih tehnologija nisu predmet ove baze.

Obaveštenje: Na spisku se nalaze samo neki od operatora koji posluju u Srbiji, u skladu sa popularnosti istih i drugim kriterijumima. Određene operatore nismo u mogućnosti da uvrstimo u bazu usled posebnih zahteva, odredbi ili drugih razloga.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno