Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Sa željom da svojim korisnicima pruži vrhunsku zabavu u visokoj rezoluciji, A1 je lansirao svoju inovativnu platformu - A1 Xplore TV, koja je od ponedeljka zvanično postala dostupna u Srbiji. Ova platforma je revolucionarno rešenje za sve ljubitelje filmova, serija i sportskih događaja, omogućavajući im da uživaju u omiljenom sadržaju na svom telefonu, televizoru, laptopu ili tabletu.

Podsećamo, portal TeleSrbija je ekskluzivno otkrio namere A1 Srbija da pokrene Xplore TV platformu u Srbiji.

Xplore TV donosi bogat izbor sa preko 80 TV kanala, obuhvatajući različite žanrove i interese. Bez obzira da li volite akcione filmove, romantične komedije, napete trilere ili popularne serije, na ovoj platformi ćete pronaći sadržaj koji će vam odgovarati. Osim toga, sportski entuzijasti mogu uživati u vrhunskim sportskim događajima putem Xplore TV Sport paketa koji nudi 45 sportskih TV kanala.

Cena Xplore TV paketa je 1349 dinara uz ugovornu obavezu od 24 meseca i e-račun. Xplore TV Sport paket košta 1199 dinara, promotivno je besplatan prvi mesec, i dostupan je samo A1 postpaid korisnicima. 

Usluga A1 Xplore TV dostupna je na Samsung, LG i Hisense Smart televizorima, svim Android TV uređajima (televizori i set top box uređaji), kao i na Android i iOS mobilnim uređajima, i putem web sajta xploretv.rs

Vraćanje unazad nije dostupno za sve kanale već korisnici moraju da odaberu snimanje sadržaja. Korisnici mogu da snime najviše 50 sati sadržaja koji će im biti dostupan do 90 dana.

Kao što je i bilo očekivano, United Media kanali nisu dostupni. 

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
4
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Pera
Vraćanje unazad je dostupno na svim kanalima 7 dana, a dodatno može da se snimi ovih 50 sati sadržaja.
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno