Vip mobile uskoro postaje A1 Srbija

„A1 Srbija” novo ime Vipa - Velike promene u najavi! Kompanija Vip mobile je svoje korisnike obavestila uz poslednji mesečni račun da će se uskoro rebrandirati u A1 Srbija. Dragi korisniče, Druga priča koju smo zajedno gradili uskoro…
Vip mobile uskoro postaje A1 Srbija

Foto: TeleSrbija, Vip mobile - A1 Telekom Austria AG

„A1 Srbija” novo ime Vipa - Velike promene u najavi!

Vip mobile postaje A1 Srbija

Foto: A1

Kompanija Vip mobile je svoje korisnike obavestila uz poslednji mesečni račun da će se uskoro rebrandirati u A1 Srbija.

Dragi korisniče,

Druga priča koju smo zajedno gradili uskoro dobija novo poglavlje.

Već godinama smo deo A1 Telekom Austria Grupe sa više od 25 miliona korisnika u 7 zemalja, a od ove 2021. godine Vip nastovlja priču pod imenom A1.

Sa novim imenom nećemo dobiti samo novi logo, izgled prodavnica, web sajta i aplikacije, već i novu A1 snagu i kvalitet. Trudićemo se da uvodimo unapređenja koja nam predlažete, jer znamo koliko je važno da Vašu svakodnevicu činimo jednostavnijom i zabavnijom.

Ne brinite o uslugama koje ste izabrali i ugovorima koje smo sklopili, jer ostaju kao i do sada. Vaši brojevi, SIM kartice, ruteri i sva ostala oprema koju koristite neće se menjati. Na našem novom putu, nastavićemo da pomeramo granice sa svakim korakom.

Sve ovo možemo samo uz Vašu podršku.

Sigurni da najbolje tek počinje, želimo da sa Vama i dalje koračamo napred.

Vaš Vip

Kako nezvanično saznajemo, kompanija Vip je isplanirala otkrivanje novog brenda u okviru prolećne kampanje, i izmenjenu ponudu sa novitetima koji će obradovati korisnike.

Istovremeno, korisnike Interneta će obradovati i najavljeno unapređenje 4G+ mreže uz aktivaciju 3CA agregacije (B3+B3+B20) sa brzinama do 450 Mbps!

Više detalja će postati poznato ubrzo. Do tada, uživajte u drugoj priči 😄

0
❤️
0
👍
0
😲
6
😢
0
😠
0

Nema komentara