Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

„A1 Srbija” novo ime Vipa - Velike promene u najavi!

U intervjuu za TAG MEDIA TV, direktor kompanije Vip mobile, Dejan Turk, otkrio je velike planove kompanije za 2021. godinu.

Pre svega, Vip očekuje najveća promena do sada - rebranding - u A1 Srbija. A1 Telekom Austria grupa je u prethodnom periodu konsolidovala identitet svih svojih kompanija u jedinstveni A1 brend, prisutan u Sloveniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Makedoniji, Belorusiji i naravno Austriji.

Kao i drugi navedeni operatori, ove godine će se i Vip mobile pridružiti porodici A1 brenda. „Nastavićemo sve ono dobro što je Vip uradio”, navodi Turk, „a dodajemo tu neku globalnu perspektivu”.

Turk najavljuje i znatno veće investicije u svoju mrežu, više nego prethodnih par godina zajedno, i planira veliki iskorak na polju kvaliteta Vip mreže i u ruralnim i gradskim sredinama.

Istovremeno potvrđuje fokus kompanije na unapređenje DATA servisa, akcentujući Vip-ove „NEO NEO” tarife koje su prvi put na našem tržištu omogućile neograničen internet, kao i razgovore i SMS poruke, kao i kontinuirani fokus na pružanje Internet servisa.

Turk je spomenuo i Vip Virtuelnu prodavnicu, kao inovaciju u trenucima kada su mnogi ljudi nevoljni ili sprečeni da lično posete prodajno mesto, koja kupcima pruža identično iskustvo Vip prodavnice preko Interneta, uz video poziv sa Vip prodavcem.

Za kraj, Dejan Turk ističe fokus kompanije na rad od kuće za svoje zaposlene, spominje dodatne prilike za rad koje ova promena donosi, i navodi da je Vip podržao remote work pristup za svoje zaposlene, a da će u narednom periodu to dodatno olakšati i unaprediti.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno