Kompanija Vip mobile od danas zvanično nastupa na tržištu u okviru objedinjenog brenda „A1”. Kao što je najavljivano više puta, Vip je poslednji član A1 Grupe koji prolazi kroz proces objedinjenja brenda i identiteta.

A1 Srbija

A1 Srbija planira da u okviru svoje ponude u budućnosti uvrsti i usluge distribucije medijskog sadržaja (televizije), i da stavi veći akcenat na fiksni pristup i proširenje svoje ponude u Quad-Play stilu, kao što je A1 Grupa uradila na ostalim tržištima gde posluje.

A1 Promo Internet + TV + Telefon

U skorijem periodu možemo očekivati pre svega unapređenje 4G+ mobilne mreže (u vidu 3CA), što će značiti veće brzine i stabilnije komunikacije na A1 mreži, kao i unapređenje ponuda FMS (fixed-mobile substitution) internet paketa.

U daljoj budućnosti očekuje nas već spomenuto uvođenje usluge televizije, veći broj digitalnih servisa i druge vrste value-added usluga, kao i fiksni pristup internetu.

A1 Speedtest

Naravno, „lopta” je sada kod A1, svi uzbuđeno iščekujemo njihove prve sledeće poteze na tržištu.

Dobrodošli, A1

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije i tržište, računarski softver i razvoj mreža. Osim na portalu TeleSrbija, piše na svom blogu, a i na Tviteru.

Napišite komentar