„A1 Srbija” novo ime Vipa - Velike promene u najavi!

Kompanija Vip mobile od danas zvanično nastupa na tržištu u okviru objedinjenog brenda „A1”. Kao što je najavljivano više puta, Vip je poslednji član A1 Grupe koji prolazi kroz proces objedinjenja brenda i identiteta. A1 Srbija planira da…
„A1 Srbija” novo ime Vipa - Velike promene u najavi!

Foto: A1

Kompanija Vip mobile od danas zvanično nastupa na tržištu u okviru objedinjenog brenda „A1”. Kao što je najavljivano više puta, Vip je poslednji član A1 Grupe koji prolazi kroz proces objedinjenja brenda i identiteta.

A1 Srbija

Foto: TeleSrbija, A1 Srbija / PROMO

A1 Srbija planira da u okviru svoje ponude u budućnosti uvrsti i usluge distribucije medijskog sadržaja (televizije), i da stavi veći akcenat na fiksni pristup i proširenje svoje ponude u Quad-Play stilu, kao što je A1 Grupa uradila na ostalim tržištima gde posluje.

A1 Promo Internet + TV + Telefon

Foto: A1

U skorijem periodu možemo očekivati pre svega unapređenje 4G+ mobilne mreže (u vidu 3CA), što će značiti veće brzine i stabilnije komunikacije na A1 mreži, kao i unapređenje ponuda FMS (fixed-mobile substitution) internet paketa.

U daljoj budućnosti očekuje nas već spomenuto uvođenje usluge televizije, veći broj digitalnih servisa i druge vrste value-added usluga, kao i fiksni pristup internetu.

A1 Speedtest

Foto: A1

Naravno, „lopta” je sada kod A1, svi uzbuđeno iščekujemo njihove prve sledeće poteze na tržištu.

Dobrodošli, A1

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara