Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Pre nekoliko meseci smo lansirali novi alat Dostupnost usluga, koji korisnicima omogućava uvid u dostupne operatore Internet, TV i telefonskih usluga na njihovoj lokaciji na jednostavan i praktičan način.

U proteklom periodu smo dobili nekoliko sugestija i zamerki od naših čitalaca, na strukturu i sam rad alata, usled čega smo radili na unapređenju alata kroz novu verziju.

Sa ponosom danas lansiramo novu verziju alata Dostupnost usluga, koja je unapređena na nekoliko načina, u skladu sa željama naših čitalaca.

Neke od promena u novoj verziji slede:

  1. Ukinut je prikaz svih naselja na jednoj stranici, što je opterećivalo neke mobilne telefone pri učitavanju stranice. Umesto toga, do konkretnog mesta se dolazi pretragom ili odabirom okruga a zatim opštine željenog mesta.
  2. Unapređena je tačnost i preciznost pretrage
  3. Na stranici nekog mesta, razdvojeni su operatori koji usluge pružaju na teritoriji cele Srbije od onih koji pružaju usluge fiksnog pristupa. Na primer, sada su platforme satelitske televizije odvojene od prikaza operatora kablovske televizije ili IPTV.

Misija portala TeleSrbija je da poboljša korisničko iskustvo, pregovaračku moć, informisanost i informatičke veštine svim korisnicima IKT usluga u Srbiji, i verujemo da će ovaj alat - prvi ovakav na našim prostorima - značajno doprineti da svi naši čitaoci mogu odabrati najbolju ponudu operatora za IKT usluge koje žele da koriste!

Pristupite alatu Dostupnost usluga

Ovom prilikom vas pozivamo da proverite podatke za mesto gde stanujete i po potrebi ih ažurirate, kako bi vaše komšije imale uvid u ponudu i mogle da odaberu najbolji paket kod najboljeg operatora na toj lokaciji!

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Milan
Pogresno ste napisali imena okruga. Nema nikakvih crtica izmedju, sve se pise spojeno, Juzbacki, Juznobanatski itd.
Takodje, ponovo vam ne valja ponuda interneta, barem za Team Net i Juznobacki okrug.
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno