Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Dugo smo spremali ovo iznenađenje, ali sada je vreme da ga otkrijemo: pustili smo u rad naš najnoviji alat, Dostupnost usluga, koji korisnicima po prvi put pruža mogućnost da brzo i lako otkriju najbolje ponude operatora koji pružaju usluge u njihovom kraju!

Dovoljno je da odete na stranicu našeg alata Dostupnost usluga, unesete naziv Vašeg mesta ili naselja u pretragu, i kliknete na rezultat. Pojaviće se stranica na kojoj su pobrojani svi operatori koju nude usluge u Vašem mestu, kao i vrste usluga koje se nude, kao i linkovi do konkretnih ponuda.

Ovakav jedinstven alat će osnažiti korisnike da traže najbolju ponudu i da dobiju najviše za svoj novac, bez potrebe da „naslepo” pozivaju sve operatore koji posluju u Srbiji.

Baza podataka je sakupljena tržišnim istraživanjem, anketiranjem kao i prikupljanjem podataka od relevatnih organa i regulatora, a portal TeleSrbija je direktno uputio poziv svim operatorima u našoj bazi podataka da dostave ažurne i precizne podatke o dostupnosti usluga i pokrivenosti - na dobrovoljnoj bazi, kako bi njihovi potencijalni korisnici mogli što lakše da odaberu najbolju ponudu!

Naravno, svesni smo da baza podataka nije savršena. Zbog toga smo našim čitaocima omogućili da jednim klikom prijave problem sa podacima, kliknom na dugme „Prijavi problem”, gde će kroz formular od dva koraka moći da odaberu vrstu problema sa podacima kao i operatora na koga se odnosi. Ovim putem moguće je prijaviti da operator ne pruža usluge na nekoj lokaciji, i ako je u bazi podataka upisana informacija da pruža usluge, a isto tako je moguće prijaviti da neki od operatora registrovani za delatnost elektronskih komunikacija a koji nisu evidentirani da pružaju usluge na toj lokaciji u našoj bazi podataka ipak pružaju usluge, što će rezultirati dodavanjem tih operatora na spisak.

Sve prijave se ručno pregledaju i usvajaju u saradnji sa operatorima, licima angažovanim za tržišno istraživanje i terensko prikupljanje podataka, kao i nadležnim regulatorom.

Misija portala TeleSrbija je da poboljša korisničko iskustvo, pregovaračku moć, informisanost i informatičke veštine svim korisnicima IKT usluga u Srbiji, i verujemo da će ovaj alat - prvi ovakav na našim prostorima - značajno doprineti da svi naši čitaoci mogu odabrati najbolju ponudu operatora za IKT usluge koje žele da koriste!

Pristupite alatu Dostupnost usluga

Ovom prilikom vas pozivamo da proverite podatke za mesto gde stanujete i po potrebi ih ažurirate, kako bi vaše komšije imale uvid u ponudu i mogle da odaberu najbolji paket kod najboljeg operatora na toj lokaciji!

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno