TeleSrbija

Kako se navodi u saopštenju na sajtu Telekoma, Telekom Srbija i Arena Channels Group sklopili su višegodišnji ugovor sa Premijer ligom, čime se - od sezone 2022/2023 - njihova „ponuda vrhunskih takmičenja zaokružuje”, kako se navodi u tekstu.

Bogata paleta sportskih programa, u kojoj istaknuto mesto imaju mečevi prestižnih fudbalskih takmičenja u Francuskoj, Italiji i Španiji, upotpunjena je utakmicama engleske Premijer lige, poznate i kao „najbolja fudbalska liga na svetu“!

Za sve nas ovo je početak jednog novog vremena u kojem su iris TV, Supernova i Arena Cloud izvor zabave, informacija i slavlja u najpopularnijoj sporednoj stvari na svetu.

Telekom Srbija ovim potezom nastavlja da unapređuje svoju ponudu TV sadržaja, prvenstveno ciljajući ekskluzivne sportske događaje, koji su preko deceniju bili „specijalitet” njihove konkurencije, u okviru detaljnog roadmap-a (plana) za unapređenje usluga Telekoma (MTS, Supernova, Arena Cloud OTT) u pogledu kvaliteta TV sadržaja i korisničkog iskustva, i ponude „quad-play” integralnih paketa usluga na kablovskoj, bakarnoj i optičkoj mreži.

Za informacije o MTS Iris TV ponudi posetite zvanični sajt Telekoma.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno