×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama: Facebook stranica · Twitter nalog

Primenjuju se odredbe Politike privatnosti TeleSrbija kao i Facebook Privacy Policy i Twitter Privacy Policy

Kako se navodi u saopštenju na sajtu Telekoma, Telekom Srbija i Arena Channels Group sklopili su višegodišnji ugovor sa Premijer ligom, čime se - od sezone 2022/2023 - njihova „ponuda vrhunskih takmičenja zaokružuje”, kako se navodi u tekstu.

Bogata paleta sportskih programa, u kojoj istaknuto mesto imaju mečevi prestižnih fudbalskih takmičenja u Francuskoj, Italiji i Španiji, upotpunjena je utakmicama engleske Premijer lige, poznate i kao „najbolja fudbalska liga na svetu“!

Za sve nas ovo je početak jednog novog vremena u kojem su iris TV, Supernova i Arena Cloud izvor zabave, informacija i slavlja u najpopularnijoj sporednoj stvari na svetu.

Telekom Srbija ovim potezom nastavlja da unapređuje svoju ponudu TV sadržaja, prvenstveno ciljajući ekskluzivne sportske događaje, koji su preko deceniju bili „specijalitet” njihove konkurencije, u okviru detaljnog roadmap-a (plana) za unapređenje usluga Telekoma (MTS, Supernova, Arena Cloud OTT) u pogledu kvaliteta TV sadržaja i korisničkog iskustva, i ponude „quad-play” integralnih paketa usluga na kablovskoj, bakarnoj i optičkoj mreži.

Za informacije o MTS Iris TV ponudi posetite zvanični sajt Telekoma.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

Napišite komentar