TeleSrbija Podcast ep. 1: Torrenti vs. Striming / Bitka za digitalni sadržaj

Dobrodošli u prvu epizodu TeleSrbija podcasta! U prvoj epizodi, Dijana i Milan duboko zaranjaju u svet digitalne distribucije sadržaja, istražujući večitu bitku između torenta i striming servisa. 

🎧 Dobrodošli u prvu epizodu TeleSrbija podcasta! 🎧

U prvoj epizodi, Dijana i Milan duboko zaranjaju u svet digitalne distribucije sadržaja, istražujući večitu bitku između torenta i striming servisa. 

Razmotramo kako su torenti, iako često na granici zakona, nekada bili jedini prozor u svet stranih filmova i serija za mnoge u Srbiji. 

S druge strane, sa sve većim brojem dostupnih legalnih striming platformi, postavlja se pitanje: zašto je piraterija još uvek tako rasprostranjena, čak i u zemljama kao što su SAD, koje prednjače u ponudi ovih servisa?

Pridružite se Dijani i Milanu dok analiziraju ove teme, uzimajući u obzir kako istorijski, tako i trenutni kontekst korišćenja oba medijuma. 

Diskutovaćemo o razlozima koji stoje iza nastavka korišćenja torenta uprkos rizicima i širokoj dostupnosti legalnih alternativa.

Ne propustite ovu uzbudljivu diskusiju, pretplatite se na naš kanal i aktivirajte zvonce da ne biste propustili nijednu epizodu TeleSrbija podcasta!
 

Subscribe

Voditelji

Milan Kragujević je glavni i odgovorni urednik kao i osnivač portala TeleSrbija, stručnjak za IKT i entuzijasta za nove tehnologije.

Dijana Milutinović je komunikolog sa više od 15 godina iskustva, posvećena IT sektoru i novim tehnologijama.

O portalu

TeleSrbija je vodeći telco news portal u Srbiji i regionu, i predstavlja jedini ovakav stručni medij u Srbiji, sa posvećenom publikom i pažljivo izgrađenim autoritetom. Prateći svetske i domaće trendove u svetu telekomunikacija, mi izveštavamo pravovremeno, tačno i nepristrasno.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
2
😠
0

Nema komentara