TeleSrbija

Rezervišite HONOR 90 telefon vrhunskih funkcionalnosti u periodu pretprodaje, od 7. do 24. jula, i na poklon dobijate tablet HONOR pad X8.

Istražite sve mogućnosti ovog pametnog telefona elegantnog dizajna, moćnih performansi opremljenog super izdržljivom baterijom i ekranom od milijardu boja. Zabeležite najlepše trenutke impresivnom Ultra Clear kamerom, koja vas neće izneveriti čak ni u uslovima slabog osvetljenja.

Kupovinom telefona do 24. jula, i registracijom na strani honorregistracijapoklona.rs u periodu od 25. jula do 11. avgusta 2023. godine, ostvarujete pravo na poklon tablet HONOR pad X8.

Požurite i obezbedite super poklon na vreme, promocija traje samo do 24. jula!

Detalji o promociji su dostupni na sajtu MTS-a.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Alelsa
U pitanju je nacionalna preorder kampanja od strane Honora tako da tablet ide uz svaku kupovinu Honora 90 kod svih zvaničnih prodavaca Honora 90 do 24.07.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno