TeleSrbija

Televizija Arena Sport (koja posluje u okviru „Arena Channels Group doo”) najavila je početak emitovanja 3 nova TV kanala, pod „Arena Sport Premium” brendom.

„Biće to mesto gde će gledaoci moći da uživaju u zanimljivom i kvalitetnom sportskom programu, kako sadržajno, tako i produkcijski. „, navodi se u saopštenju

Već prvog dana gledaoci će moći da uživaju u vrhunskom sadržaju, kako se „El Klasiko” vraća na TV kanale Arena Sport. Ekipa se nalazi na stadionu Barselone odakle će slati specijalni materijal uz ekskluzivne goste.

Na novim kanalima biće emitovan i film posvećen najvećoj utakmici španskog fudbala, zatim izjave nekadašnjih asova dva najveća kluba na Iberijskom poluostrvu, a na programu je i emisija „Kao nekad” u kojoj će gostovati direktor Arena Channels Group Nebojša Žugić. Gledaoce očekuju vredne nagrade u vidu dresova Barselone i Real Madrida.

Osim specijalnog programa posvećenoj utakmici Barselone i Real Madrida, gledaoci će moći da isprate i emisiju „Sport i korona” u 11:00 na kanalu PREMIUM 1 u kojoj će biti reči o tome kako COVID-19 pandemija utiče na profesionalne sportiste i decu.

U emisiji „Teme do Arene” u 12:15 gostovaće napadač Partizana Rikardo Gomeš, a zatim slede utakmice Linglong Superlige između TSC i Partizana (13:30), kao i Crvene zvezde i Radničkog (18:45), a fudbalski maraton se nastavlja derbi susretom italijanske Serije A između Intera i Juventusa (20:45).

Emitovanje novih kanala počinje u nedelju, 24. oktobra u 06:00.

Više detalja o novim kanalima možete pronaći u saopštenju na zvaničnom sajtu Arena Sport.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

mladen
bruka ste sa ovim cincarenjem oko izmisljanja premium kanala i trazenjem jos para! upucavate se u nogu.
Nebojsa Mitic
Ja imam Antena plus tv. I u paketu je bilo 5 kanala Arena sport. Sada nemam Arenu premija. Sada navodno treba da promenim paket i placam duplo da bi dobio Arena premijum kanale.

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno