TeleSrbija

Kompanija SBB predstavila je danas novi paket „EON Evropsko prvenstvo”, za korisnike van mreže, odnosno za OTT uslugu.

U okviru paketa korisnicima su dostupni kanali Nova S, Nova Sport, SK HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK 4 HD, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10, SK GOLF HD, SK ESPORTS, FIGHT CHANNEL, bez ugovorne obaveze, po ceni od 999 dinara.

Napredne mogućnosti uključene u EON Evropsko prvenstvo paket
Foto: SBB

Paket namenski traje do 11.07.2021., odnosno tokom trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu 2021, koji god period je duži.

Mogućnost aktivacije EON Evropsko prvenstvo paketa
Foto: SBB

Aktivaciju paketa je moguće izvršiti standardno putem platne kartice ili putem SMS poruke slanjem teksta EVROPSKO na broj 3355 (važi za A1 i Telenor mreže, aktivacija nije moguće iz MTS mreže). Prilikom aktivacije putem SMS poruke naplaćuje se i dodatna VAS naknada kao i cena standardne SMS poruke koju određuje operator.

Korisnici ovog paketa, kao i drugi korisnici EON OTT paketa, mogu koristiti usluge putem EON web sajta, Android i iOS aplikacija, kao i putem EON Smart TV aplikacije na LG, Philips, Samsung, Sony, Tesla i Hisense televizorima.

EON Sports Mode
Foto: SBB

Za vreme trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu 2021, korisnicima EON Smart Box uređaja kao i EON Android i iOS aplikacija dostupan je „EON Sports Mode” putem kojeg mogu da uživo prate statistike mečeva na svom uređaju.

Informacije o ovom paketu možete pronaći na zvaničnom sajtu SBB-a.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno