SBB završio digitalizaciju Vrbasa, Kula uskoro novi GIGA grad!

Kompanija SBB nastavlja sa digitalizacijom svoje kablovske pristupne mreže! Od sredine ovog meseca, Vrbas je potpuno digitalizovan, i sada je jedan od mnogih GIGA gradova u Srbiji, sa potpuno digitalizovanom SBB mrežom. Digitalizacija je u toku u…
SBB završio digitalizaciju Vrbasa, Kula uskoro novi GIGA grad!

Foto: SBB

Kompanija SBB nastavlja sa digitalizacijom svoje kablovske pristupne mreže! Od sredine ovog meseca, Vrbas je potpuno digitalizovan, i sada je jedan od mnogih GIGA gradova u Srbiji, sa potpuno digitalizovanom SBB mrežom. Digitalizacija je u toku u Kuli, i uskoro će biti završena, čime će i Kula postati GIGA grad.

Ovaj potez nastavlja unapređenje mreže za KDS i širokopojasni pristup Internetu, jer digitalizacija kablovske mreže pre svega donosi kvalitetnije i stabilnije Internet i TV usluge!

Podsećamo, digitalizacija uključuje potpuno gašenje analognog signala na kablovskoj mreži, i promenu ponude u skladu sa cenovnikom za digitalizovana područja.

Na potpuno digitalnoj kablovskoj mreži, korisnicima je u ponudi GIGA dodatak koji brzinu na EON Premium paketu povećava do 1000 Mbps u download smeru, kao i mogućnost da besplatno gledaju sve kanale iz paketa na do 3 televizora, bez obaveze plaćanja mesečne rente ili priključne takse za D3 mini STB.

Korisnicima u GIGA gradovima se automatski, potpuno besplatno i bez potpisivanja nove ugovorne obaveze, povećavaju brzine Interneta u okviru EON paketa:

Paket Stara brzina Nova brzina
EON Light Duo 50/4 Mbps 150/15 Mbps
EON Full Duo 100/8 Mbps 200/20 Mbps
EON Premium Duo 200/12 Mbps 400/40 Mbps
EON Light 75/5 Mbps 200/20 Mbps
EON Full 150/10 Mbps 300/30 Mbps
EON Premium 300/15 Mbps 600/60 Mbps

Korisnicima na starim Duo i Trio paketima, kao i korisnicima Postpaid Internet paketa, brzina će ostati nepromenjena.

Za ostvarivanje brzina iz Premium paketa neophodan je EON Connect modem (modeli Ubee EVW32c ili Technicolor CGA2121). Korisnicima sa Cisco Home Gateway uređajima na EON Full Duo i većim paketima modem će biti besplatno zamenjen.

Celokupno obaveštenje možete pročitati na sajtu N1.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara