Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Nakon što su u februaru „u tajnosti” testirali povećanje brzine, SBB je danas svim korisnicima aktivirao ubrzanje Interneta na EON paketima.

Povećanje još uvek nije zvanično objavljeno na sajtu SBB-a, ali se primenjuje na sve korisnike na digitalizovanim područjima. Korisnici kojima modem nije automatski restartovan danas u 13:00 mogu da ga ručno restartuju putem Moj SBB portala, u odeljku Uređaji pa Internet, kako bi ostvarili novu brzinu pristupa.

„U želji da našim korisnicima pružimo vrhunsko korisničko iskustvo i najbrži i najbolji internet, za šta imamo i međunarodno Ookla priznanje, testiramo dodatno unapređenje postojećih servisa kako biste imali još brži internet u budućnosti. „, navodi SBB u odgovoru TeleSrbiji

Spisak novih brzina po paketima:

  • EON Premium - 600/60 Mbps umesto 500/50 Mbps
  • EON Premium Duo - 400/40 Mbps umesto 300/30 Mbps
  • EON Full - 300/30 Mbps umesto 250/25 Mbps
  • EON Full Duo - 200/20 Mbps umesto 150/15 Mbps
  • EON Light - 200/20 Mbps umesto 150/15 Mbps
  • EON Light Duo - 150/15 Mbps umesto 100/10 Mbps

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno