TeleSrbija

Otkrivamo vam malo poznatu promociju u Yettelu koja i novim i postojećim korisnicima omogućava 50% popusta! Uz ovu promociju garantovano ostvarujete super cene za sve aktuelne pakete iz postpaid ponude!

Sve što treba da uradite je da prenesete broj na prepaid, i dobićete promociju 50% popusta na mesečnu pretplatu u Yettel aplikaciji u roku od 48 časa!

Dakle, ako ste već postpaid korisnik, neophodno je da pređete na prepaid ("na dopunu"), a nakon toga će vam se pojaviti promocija na broju za prelazak na postpaid sa 50% popusta!

Ukoliko niste Yettel korisnik, dovoljno je da odete u najbližu Yettel prodavnicu i podnesete zahtev za prenos broja u Yettel mrežu na prepaid.

Kada se realizuje prenos broja, u Yettel aplikaciji će vam se pojaviti promocija!

Ova promocija je garantovano dostupna svakom prepaid korisniku, ali za nju nećete čuti na prodajnim mestima ili putem društvenih mreža, jer je prodaja po ovoj promociji moguća samo segmentiranim korisnicima nas prepaid-u!

Cena sa popustom 50% se dobija od "pune" cene na sajtu za datu tarifu. 

Uz ovu promociju, dakle, možete dobiti Total 10 za 1249 dinara, Total 20 za 1449 dinara, Total 40 za 1599 dinara, dok Total Data košta  1999 dinara a Total Data+ je 3999 dinara mesečno.

Popusti važe i za Go Start, Go Start+ kao i Go Data tarife!

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno