Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator SBB pod velom tajnosti već nekoliko dana testira povećanje brzine upload-a (odnosno slanja podataka) za korisnike EON Premium paketa u Beogradu. U okviru testa, brzina je povećana na čak 100 Mbps, umesto dosadašnjih 50 Mbps.

TeleSrbija je upitao SBB za dodatne informacije, ali predstavnik operatora tvrdi da do povećanja brzine nije došlo i neće doći.

Važno je napomenuti da je povećanje planirano za sve GIGA gradove, i kako nezvanično saznajemo, ukoliko testiranje stabilnosti mreže bude uspešno, SBB planira da brzine zvanično poveća svim korisnicima početkom marta.

SBB: Brži upload na EON Premium paketima u GIGA gradovima

Na osnovu parametara u koje smo imali uvid, došlo je do proširenja broja upstream kanala na modemima korisnika u test grupi, a download brzina (brzina preuzimanja podataka) je ostala nepromenjena, odnosno 500 Mbps.

Nastavićemo da pratimo situaciju i izveštavamo o svim promenama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

Marko
Maj je, i do povecanja brzine upload-a jos nije doslo, dok Telekom na najvecem paketu nudi upload od 200 Mbps, SBB je i dalje samo na 50 :( I to kriju na stranici sa ponudom paketa gde stoji samo download brzina. Na zalost osetno fali na brzini uploada i ako je celokupna SBB ponuda daleko bolja.
Jayne Cobb
Najbolji ostaju najbolji!
Bravo za SBB!!
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno