Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Operator A1 Srbija unapredio je korisničko iskustvo i omogućio korišćenje VoLTE (Voice over LTE) usluge i pripejd korisnicima. Ova inovacija znači da sada svi korisnici koji poseduju odgovarajući uređaj mogu uživati u najboljem mogućem kvalitetu poziva.

VoLTE tehnologija donosi brojne prednosti, uključujući kristalno čist zvuk tokom razgovora, brže uspostavljanje veze, i mogućnost istovremenog korišćenja interneta i telefona bez gubitka kvaliteta poziva. Sada, i pripejd korisnici A1 Srbija mogu da iskoriste ove prednosti i učine svoje telefonske razgovore još boljim.

Treba napomenuti da je A1 Srbija drugi operator koji pruža VoLTE uslugu na pripejdu, nakon što je prošle godine kvaj trend započeo Yettel. Tržišna konkurencija unapređuje ponudu usluga telekomunikacija i pruža korisnicima veći izbor i kvalitet.

Ovo je još jedan korak ka poboljšanju telekomunikacione industrije u Srbiji, obezbeđujući kvalitetnije i modernije usluge za sve korisnike A1 Srbija. Sada je vreme da korisnici provere da li njihovi uređaji podržavaju VoLTE i iskoriste prednosti ove tehnologije za besprekorne telefonske razgovore.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
2
❤️
4
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

10 komentara

branislav tomic
Izvinjavam se telesrbiji info je tacna A1je pustio VOLTE za pripejd,upravo aktivirano na redni 19s i honor 90lite.
Aca
Ja sam uspeo na Samsungu a13
branislav
Jel neko uspeo da dobije VOLTE na pripejdu?
Ugi
Definitivno u sistemu za provisioning nisu dodati svi uređaji na kojima je VoLTE podržan! Konkretno, koristim Xiaomi Mi Note 10 Lite koji po specifikacijama podržava VoLTE, ali na mom broju ne radi iako je omogućen u podešavanjima.
Đorđe
Ne trčite odmah da komentarišete negativno. Usluga jeste omogućena, nezvanično, ali postoji problem sa aktivacijom. Kada zovete operatera call centra, tražite da vam aktiviraju VoLTE za Samsung A52s ili još bolje, ubacite karticu u Samsungov telefon, kao što sam se ja poslužio sa A30s, zatražio aktivaciju i kroz sat vremena su stigle poruke da je usluga aktivna. Restartovao sam ga i vratio karticu u Redmi Note 11, gde je automatski proradio bez problema.
Bane
Ovo je dezimformacija VOLTE nije pusten na prepaidu upravo zvao call centar i potvrdili mi da nije moguca aktivacija za prepaid
Slavko gunjevac
Danas sam primetio da se pojavila Volte ikonica. Hvala na informaciji
Predrag Žagar
Totalna laž i treba vas prijaviti za sirenje laži.upravo zvao A1 i nije ni u planu tako nešto.SRAM DA VAS BUDE
TeleSrbija
Poštovani Predraže,

Izvolite screenshot odgovora kompanije A1: https://telesrbija.com/uploads/IMG_1301.png

Sve najbolje,
TeleSrbija
Zoran
VoLTE mi ne funkcioniše iako posedujem uređaj koji podržava ovu tehnologiju. U podešavanjima je VoLTE omogućen, ali ne radi. Kako ga omogućiti?
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno