United Media pokreće tri nova kanala od 28 oktobra!

United Media, jedna od vodećih medijskih kuća u jugoistočnoj Evropi, najavila je pokretanje tri nova kanala od 28. oktobra: Nova Max, Nova Series i Grand nostalgija! Novi kanali biće dostupni na EON, Total TV i D3 platformama za sve SBB korisnike u Srbiji kao i Telemach korisnike u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.
United Media pokreće tri nova kanala od 28 oktobra!

Foto: United Media Sarl Luksemburg

United Media, jedna od vodećih medijskih kuća u jugoistočnoj Evropi, deo United Grupe, najavila je pokretanje tri nova kanala od 28. oktobra: Nova Max, Nova Series i Grand nostalgija!

Novi kanali biće dostupni na EON, Total TV i D3 platformama za sve SBB korisnike u Srbiji kao i Telemach korisnike u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Nova Max kanal namenjen je ljubiteljima filmskih i serijskih ostvarenja najvećih svetskih produkcija, dok je Nova Series kanal na kojem će biti emitovane telenovele uključujući i premijerno telenovelu „Zlatni dvori” - priču o ljubavi seoske devojke i mladog bogataša koja se razvija iz strasti prema muzici. Osim telenovela, na Novi Series gledaoci će moći da gledaju i neka od najboljih serijskih ostvarenja domaće produkcije: „Senke nad Balkanom”, „Ubice mog oca”, „Žigosani u reketu”, „Aleksandar od Jugoslavije”, „Na terapiji”, kao i komedije „Lud, zbunjen, normalan”, „Konak kod Hilmije”, „Zauvijek susedi”, „Najbolje godine”…

Kanal Grand Nostalgija će emitovati, pored muzičkih numera, i najpopularnija izdanja Grand produkcije: „Zvezde Granda”, „Nikad nije kasno”, „Neki novi klinci”, „Pesmom za dušu”, „Grand parada”, kao i emisiju „VIP Kuvar” i takmičarsku emisiju „IDJ Show. ”

Saopštenje možete pročitati na sajtu N1.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara