TeleSrbija

United Media, jedna od vodećih medijskih kuća u jugoistočnoj Evropi, deo United Grupe, najavila je pokretanje tri nova kanala od 28. oktobra: Nova Max, Nova Series i Grand nostalgija!

Novi kanali biće dostupni na EON, Total TV i D3 platformama za sve SBB korisnike u Srbiji kao i Telemach korisnike u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Nova Max kanal namenjen je ljubiteljima filmskih i serijskih ostvarenja najvećih svetskih produkcija, dok je Nova Series kanal na kojem će biti emitovane telenovele uključujući i premijerno telenovelu „Zlatni dvori” - priču o ljubavi seoske devojke i mladog bogataša koja se razvija iz strasti prema muzici. Osim telenovela, na Novi Series gledaoci će moći da gledaju i neka od najboljih serijskih ostvarenja domaće produkcije: „Senke nad Balkanom”, „Ubice mog oca”, „Žigosani u reketu”, „Aleksandar od Jugoslavije”, „Na terapiji”, kao i komedije „Lud, zbunjen, normalan”, „Konak kod Hilmije”, „Zauvijek susedi”, „Najbolje godine”…

Kanal Grand Nostalgija će emitovati, pored muzičkih numera, i najpopularnija izdanja Grand produkcije: „Zvezde Granda”, „Nikad nije kasno”, „Neki novi klinci”, „Pesmom za dušu”, „Grand parada”, kao i emisiju „VIP Kuvar” i takmičarsku emisiju „IDJ Show. ”

Saopštenje možete pročitati na sajtu N1.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno