Povratak MTS Kontrole troškova i Zmaj tarife

MTS je u okviru predstavljanja nove ponude tarifa mobilne telefonije ponovo uveo tarife Kontrola troškova kao i Zmaj tarifu u svoju ponudu. Ove tarife su promotivno obuhvaćene tzv. "generacijskom ponudom" za mlade, starije i one između.
Povratak MTS Kontrole troškova i Zmaj tarife

Foto: Telekom Srbija

MTS je u okviru predstavljanja nove ponude tarifa mobilne telefonije ponovo uveo tarife Kontrola troškova kao i Zmaj tarifu u svoju ponudu. Ove tarife su promotivno obuhvaćene tzv. „generacijskom ponudom” za mlade, starije i one između.

Tarifa Kontrola troškova Zmaj
Cena (sa i bez uređaja) 799 din / 1099 din 999 din / 1499 din
Internet 2 GB, 2500 din kredita 15 GB
Minuti 2500 din kredita, neograničeno MTS minuta 250 min. u nac. saobr., 5000 MTS minuta
SMS 2500 din kredita 250 SMS u nac. saobr. i ka MTEL mrežama
Benefiti MTS Disk 10 GB Po 10 GB interneta za Instagram i TikTok, MTS Disk 10 GB

Kontrola troškova

Nova Kontrola troškova košta 799 dinara uz ugovornu obavezu i eRačun bez uređaja, i sadrži 2 GB interneta u nacionalnom saobraćaju i Romingu u Zoni 0, kao i neograničene minute u MTS mreži.

Uz mesečnu pretplatu korisniku se dodeljuje 2500 dinara kredita za minute, SMS poruke i Internet saobraćaj.

Takođe, tarifa sadrži i gratis dodatak MTS Disk 10 GB.

Bonus kredit se ne može koristiti za VAS usluge (parking, BusPlus, kratki kodovi, itd.) kao ni za aktivaciju tarifnih dodataka niti bilo kakve vrste dopune.

Kontrola troškova nema omogućenu 4G uslugu i nema mogućnost korišćenja Net Limit dodatka.

Zmaj

Zmaj tarifa košta 999 din mesečno uz ugovornu obavezu i eRačun bez uređaja, sadrži 15 GB interneta u nacionalnom saobraćaju i Romingu u Zoni 0, kao i po 10 GB interneta za Instagram i TikTok.

Osim toga, sadrži 250 minuta u nacionalnom saobraćaju i SMS poruka u nacionalnom saobraćaju i ka MTEL mrežama.

Tarifa sadrži i gratis dodatak MTS Disk 10 GB.

Zmaj tarifa ima omogućenu 4G uslugu i ima mogućnost korišćenja Net Limit dodatka.

Ponudu MTS Generacijskih postpaid tarifa možete pronaći na zvaničnom sajtu.

0
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

5 komentara

Aleksandar
Definitivno i ja napustam mts. Nikad gora i skuplja ponuda paketa... Preko 10 godina sam kod njih i sad napustam sve usluge i idemo negde drugo, gde vise cene svoje korisnike.
Radovan
Svaka nova promena sve gore usluge po korisnike.
Nekad su KONTROLU TROŠKOVA zvali "Djački paket". Pretpostavljam da je bilo namenjeno prvenstveno za dobre djake.
Dugogodišnji sam korisnik ovog paketa, ali su me "odgovorni" u mts-u na kraju oterali u telenor, sada yettel za skoro iste pare.
Najgore je nastupilo kada sam koristio KT 1000 i to prvo plaćao 500, pa 700 i na kraju 1000 dinara, jer sam se osećao kažnjenim od mts-a zbog nemogućnosti produženja ugovora.
U prvo vreme svima sam objašnjavao da je to dobar paket, jedno vreme su bili i solidni telefoni za 1 dinar. Koristio sam ja, i ćerka, i supruga, svastika, pa čak i tast.
Tada sam u Grčku putovao sa 7 do 8 hiljada dinara kredita i nisam kupovao face karticu. U jednom periodu omogućen je i najdraži broj ili 3 omiljena broja i to je bilo baš OK, ali kad je doneta odluka da se samo kredit iz prethodnog meseca može preneti u naredni to je bio prvi veliki minus za mts.
Nije mi jasno da za paket koji je samo po računu postpejd, a u svemu ostalom pri korišćenju je pripejd (na kredit) neki PAMETNJAKOVIĆ iz mts-a smisli termin BONUS KREDIT. Pa ja i na pijaci za moje pare biram paprike i paradaiz, ne dam prodavačici da to radi umesto mene, a ovde NEKO hoće da moj keš novac pretvori u nekakav virtuelni Bonus kredit i da ga u trećem mesecu poništava kako mu padne na pamet. E to više ne dozvoljavam. Kada mts popravi ovaj paket VRAĆAM MU SE ODMAH, ovako i za sada ću da pričekam.
Nije mi još jasno zašto sve tri mreže "kažnjavaju" svoje korisnika koji žele uz paket da kupe i telefon. Pa dugo vremena bili su za 1 dinar.
Sada em skuplji telefoni nego u prodavnici em ako imaš popust npr.50% (bez uzimanja uredjaja) smanjije ti na npr. na 20-25%. Zašto?
Kao da je u interesu mreže da ima što manje korisnika koji uz paket uzimaju i uredjaj i time bi bili NAMIRENI za naredne dve godine. Zato ja telefon kupujem u slobodnoj prodaji i na rate i sa dvogodšnjom garancijom.
Volim Kontrolu troškova, ali ne toliko da mi neko podmeće loše ili lošije uslove na koje sam na samom početku pristao.
mmiki
katastrofa paket, uzeo sam za dete
sada ne moze pozvati van MTS mreže
Rasa
Nikada gora a vise promovisana tarifa.Sve sto ne valja se reklamira a dobro ljudi primete i bez reklame.Jedva cekam da mi istekne ugovor i da predjem na drugu mrezu.Ocerupali ste kontrolu troskova pa je nudite.Ni parking ni da prebacim kredit drugoj osobi.Bas nista sto vas kosta samo da uzmete novce.Bezim od ove mreze cim istekne ugovor.Sigurno nisam jedini ali ovo neko svesno radi da vas upropasti a zna se zbog cega.
Sale
poštovani, baš je bezveze ova nova kontrola troškova zato što bonus kredit ne može da se koristi za vas usluge i za parking ona stara kontrola troškova je bila 100 puta bolja zato što si mogao da koristiš osnovni kredit za sve vrste saobraćaja ja ću da pišem telekomu da omogući kredit za sve vrste saobraćaja ovo je bezobrazluk od strane telekoma što je uveo ovu novu kontrolu troškova srdačan pozdrav šta ti kažeš na ovu novu kontrolu za mene je bezveze. Jedino ću preći na tu kontrolu ako telekom u vede kredit za sve vrste saobraćaja e onda prelazim na tu tarifu