Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

TeleSrbija, vodeći telco news portal u regionu, nastavlja da inovira u cilju pružanja sveobuhvatnih informacija i rešenja u oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija. Naš najnoviji alat, Problemi i prekidi, osmišljen je da informiše korisnike o grupnim prekidima Internet i TV usluga u njihovoj blizini u realnom vremenu.

Naš alat analizira podatke iz više izvora, uključujući izveštaje operatora, društvene mreže i direktne korisničke prijave, kako bi identifikovao i verifikovao prekide u radu usluga, u realnom vremenu.

Korisnici mogu da prate aktuelne prekide putem interaktivne mape, dobijaju notifikacije o novim prekidima direktno na svojim uređajima i čak pristupe istorijskim podacima o prethodnim prekidima.

Ovo omogućava korisnicima da brzo dijagnostikuju probleme, planiraju alternativne načine komunikacije ili jednostavno budu informisani o statusu svojih telekomunikacionih usluga.

Pristup alatu je besplatan za sve posetioce portala TeleSrbija.

Pristupite alatu klikom na ovaj link.

Neke od gorespomenutih funkcionalnosti trenutno nisu dostupne i biće aktivirane u nadolazećim mesecima.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno