Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Love Nature, renomirani globalni brend koji se bavi prirodnjačkim dokumentarnim sadržajem, zauzima svoje mesto u Srbiji. Od 15. avgusta, Love Nature je po prvi put dostupan kod nas, ekskluzivno na Orion TV platformi.

Love Nature kanal ima za cilj da publici svih generacija približi čuda prirode. Kroz visokokvalitetne i fascinantne sadržaje o divljim životinjama i prirodnom svetu, Love Nature inspiriše dublje razumevanje i povezanost sa našim planetom. Ovi sadržaji takođe osvetljavaju izazove opstanka u dinamičnom svetu u kojem živimo.

Love Nature je već postao omiljeni prirodnjački kanal širom sveta. Njegove priče podstiču gledaoce da se brinu o okolini koristeći najnoviju tehnologiju za stvaranje premium sadržaja. Poznati glumci - kao što su Ewan McGregor (Star Wars), Sean Bean (Game of Thrones, The Lord of the Rings), Hugo Weaving (The Matrix), Helen Baxendale (Friends, Cold Feet) - pozajmljuju svoje glasove kao naratori. Love Nature ne predstavlja samo televizijski kanal, već i zajednicu sa ciljem da se zaštiti priroda i očuvaju biljne i životinjske vrste.

Love Nature se posvećuje isključivo prirodi, zasnovan je na činjenicama i obrađuje teme sa empatijom i iskrenošću. Njegov sadržaj je raznolik i privlačan kako za odrasle tako i za decu. Osim što pruža inspiraciju za putovanja i aktivnosti, Love Nature proširuje i lično znanje gledalaca.

Love Nature kanal će se nalaziti na poziciji 30 na vašem televizoru, pružajući nagrađivane prirodnjačke serije i dokumentarce. Ako ste uživali u serijalu "Opstanak" i želite da nove generacije imaju pristup sličnim sadržajima, Love Nature kanal je pravi izbor.

Dodatno, Love Nature 4K kanal će biti dostupan korisnicima Hypersonic i Premium paketa na poziciji 510. Tokom septembra, korisnici ovih paketa će imati pristup i Love Nature 4K SVOD sadržajima na engleskom jeziku.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
3
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno