Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator SBB proslavlja 20-godišnjicu postojanja, a za korisnike su pripremili mnogo noviteta i pogodnosti, kao i veliku SBB nagradnu igru!

Na press eventu u pozorištu Madlenianum u Zemunu, direktor SBB-a Milija Zeković održao je keynote prezentaciju i osvrnuo se na početke male kompanije i grupe entuzijasta iz Kragujevca, koja je sada prerasla u giganta na telekomunikacionom tržištu Jugoistočne Evrope.

SBB je do sada digitalizovao 19 gradova u kojima pruža usluge u Srbiji, a do kraja godine planiraju da digitalizuju svih 35 gradova u kojima pružaju usluge i time stvore GIGA Srbiju. Svi korisnici u digitalizovanim gradovima imaju veće brzine Interneta, kao i mogućnost aktivacije GIGA dodatka, koji brzinu povećava do 1000 Mbps.

Svim korisnicima u digitalizovanim gradovima SBB će od 1. juna povećati brzine protoka, kako smo već najavili.

Dodatno, postojeći korisnici koji još uvek nisu prešli na EON pakete, u okviru projekta „EONizacija” moći će da pređu na EON pakete, uz dobijanje EON Smart Box-a, i Advanced kablovskog modema, bez dodatne naknade, po posebnoj akciji koja omogućava da narednih 24 meseca plaćaju staru cenu paketa kojeg su koristili. Istovremeno, EON aplikacija će postati dostupna svim korisnicima svih SBB paketa.

U najavi je takođe i „10 GIGA optička mreža”, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Nokia u regionu i u Srbiji.

Saopštenje možete pročitati na sajtu Operatora. Detalji su dostupni i u PR Manifestu.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno