TeleSrbija

Talas poskupljenja i dalje traje - nakon poskupljenja postpejd paketa, sada je na redu i poskupljenje pripejd paketa u okviru ponude „OSLOBODI SE”.

U saopštenju na sajtu operatora, Orion telekom je naveo da će do ukidanja paketa doći 06.06.2022., kao i da će se novi paketi zvati „SLOBODAN”, „SLOBODNIJI” i „NAJSLOBODNIJI”.

Slede informacije o promenama paketa:

  • „OSLOBODI SE” Paket 1 200/10 Mbps po ceni od 1.000,00 din, postaje „SLOBODAN” sa brzinom od 200/20 Mbps i cenom od 1.200,00 dinara
  • „OSLOBODI SE” Paket 2 500/20 Mbps po ceni od 1.500,00 din, postaje „SLOBODNIJI” sa brzinom od 500/50 Mbps i cenom od 1.800,00 dinara
  • „OSLOBODI SE” Paket 3 1000/50 Mbps po ceni od 2.500,00 din, postaje „NAJSLOBODNIJI” sa brzinom od 1000/100 Mbps i cenom od 3.000,00 dinara

Korisnici koji su uplatili više meseci unapred, nastaviće da koriste uslugu po staroj ceni i starim brzinama, dok im ne istekne pretplaćeni period.

Uplatu novog paketa je moguće izvršiti već sada, a nova pretplata novog paketa će stupiti na snagu nakon isteka postojeće aktivne pretplate starog paketa.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Dejan Vukovic
Kad god odem u prodavnicu dozivim stres.Kako vreme vise prolazi shvatam da bez ekstrata medicinske gljive ganoderma lucidum ne mogu sa stresom da izadjem na kraj.Ona jos nije poskupela

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno