TeleSrbija

TeleSrbija je svojim posetiocima u sklopu sekcije alati omogućila dekripciju konfiguracionih fajlova modema.

Za upotrebu ovog alata nije potrebna instalacija dodatnih programa već se sve radi iz browsera i možete mu pristupiti ovde.

Pristupite alatu Dekriptor config fajlova modema!

Potrebno je da sa web interfejsa vašeg modema preuzmete i odaberete konfiguracioni backup fajl, nakon čega ćete dobiti link za preuzimanje dekriptovanog fajla.

Trenutno su podržani modemi i ruteri proizvođača ZTE, dok je u planu proširenje na Nokia i Huawei uređaje, kao i druge proizvođače mrežne opreme poput TP-Linka.

Dekriptor korisnicima omogućava da raspolažu svojim PPP podacima, kao i nekim opcijama modema koje je operator namenski sakrio.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Rajko Stojadinovic
Mozda bi bilo lepo da postavis link projekta cije originalne skripte za dekripciju koristis, da se zna ko ih je napravio, a i u slucaju da korisnik ne zeli da uploaduje svoje nepromenljive podatke za pristup internetu na tvoj sajt, nego da dekriptuje lokalno.

https://github.com/mkst/zte-config-utility se koristi za ZTE rutere

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno