TeleSrbija

Operator MTS (Telekom Srbija) promenio je aktuelnu promociju meseci po dinar, tako da je sada zvanična promocija za nove korisnike 9 meseci po 1 dinar, za usluge MTS-a ili Supernove.

Promocije koje daju terenski prodavci (D2D odnosno "ekskluzivna prodaja") su takođe smanjene, pa sada umesto 20 meseci po 1 dinar možete dobiti najviše 14 meseci po 1 dinar na odabranim lokacijama uz obavezan dokaz da prelazite sa SBB-a.

 

Standardna D2D promocija je 9 ili 10 meseci po 1 dinar. Skraćeno je i trajanje promocije BOX 4 po ceni mobilne tarife, na isti broj meseci kao i broj meseci po 1 dinar za BOX 2 ili BOX 3.

Na Supernovi, ukinuta je promocija po dinar na koaksijalnoj infrastrukturi.

Promocija traje do 31.07.2023. godine, a detalje pogledajte na sajtu operatora.

0
❤️
1
👍
0
😲
1
😢
13
😠
1

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

3 komentara

Gosh
Moracete sve da ukinete pa i da poskupite pretplate tolike pare dadoste Zvezdi i grobarima da vam nema opstanka
Talandara
Evo da probam da budem uljudan prvo ste mi uvalili paket sa 100GB pa niste dosli ni do 45GB pa mi predlozili da predjem na slabiji od 50GB pa sad ni taj od pedeset ne moze da stigne dalje od 30GB i sve to za 4500din. e pa necemo se dugo druziti jedva cekam da mi istekne ugovor pa cu usput i da vas reklamiram
Milan
Rešili su da bankrotirali, nažalost.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno