Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Sve ljubitelje popularnog brenda Xiaomi sada možemo da obradujemo sjajnom prilikom da po izuzetno povoljnoj ceni kupe neki od modela iz prestižne Redmi serije – model Redmi 12, Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro ili Redmi Note 12 Pro Plus 5G. Očekuje vas sniženje čak do 25.200 dinara.

Redmi 12 4/128 GB možete da kupite po ceni koja je niža do 13.200 dinara, dok je cena za Redmi Note 12 8/256 GB niža do 19.800 dinara, za Redmi Note 12 Pro 8/256 GB do 19.200 dinara. Redmi Note 12 Pro Plus 5G 8/256 GB možete kupiti na popustu do 25.200 dinara.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu i postanite vlasnik telefona koji će vam uvek biti veran prijatelj - uživajte u eleganciji uređaja, oslonjeni na velike mogućnosti vašeg novog Xiaomi telefona.

Promotivna ponuda traje dok traju zalihe uređaja, a najkasnije do 10. septembra 2023.

Detalji o ponudi su dostupni na sajtu operatora.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno