Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Nakon ukidanja promocije „12 meseci po 1 dinar”, operator Yettel danas je objavio nove - niže - cene usluga, kao i novu promociju za korisnike u vidu dodatnih 9000 dinara popusta za kupovinu mobilnog uređaja na rate.

  • Hipernet M paket je sa 2499 dinara pojeftinio na 1799 dinara, a za Yettel korisnike sa 2299 dinara na 1599 dinara

  • Hipernet L paket je sa 3299 dinara pojeftinio na 1999 dinara, a za Yettel korisnike sa 2999 dinara na 1899 dinara

  • Hipernet+ M paket je sa 3199 dinara pojeftinio na 1999 dinara, a za Yettel korisnike sa 2699 dinara na 1799 dinara

  • Hipernet+ L paket je sa 3999 dinara pojeftinio na 2199 dinara, a za Yettel korisnike sa 3399 dinara na 2099 dinara

  • Hipernet Duo M paket je sa 3499 dinara pojeftinio na 2499 dinara, a za Yettel korisnike sa 2999 dinara na 1999 dinara

  • Hipernet Duo L paket je sa 4699 dinara pojeftinio na 3199 dinara, a za Yettel korisnike sa 3999 dinara na 2699 dinara

  • Hipernet Trio M paket je sa 4099 dinara pojeftinio na 2699 dinara, a za Yettel korisnike sa 3299 dinara na 2199 dinara

  • Hipernet Trio L paket je sa 5299 dinara pojeftinio na 3399 dinara, a za Yettel korisnike sa 4299 dinara na 2899 dinara

Gore navedeni popust od 9000 dinara za kupovinu novog mobilnog telefona ostvaruju svi novi korisnici koji se opredele za neki od Hipernet paketa, a taj popust se može kombinovati sa aktuelnom kampanjom popusta za reciklažu od 10000 dinara, za ukupno 19000 dinara popusta za kupovinu novog mobilnog telefona. Hipernet popust od 9000 dinara se ne može koristiti za kupovinu dodatne opreme.

Prikazane cene su za UO24, sa e-računom, sa uračunatim PDV-om. Yettel korisnici koji poseduju aktivan postpaid broj čija je puna cena pretplate veća od 1499 dinara mesečno ostvaruju popust na pretplatu (cene „za Yettel korisnike” u gornjem spisku) i duplu brzinu Interneta.

Celokupna ponuda Hipernet paketa dostupna je na sajtu operatora.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno