TeleSrbija

U fantastičnim domaćim serijama, ekskluzivnim sportskim takmičenjima i bogatom informativnom programu, sa pričama koje će vas držati u neizvesnosti uzbuđenju, emociji i zanosu, pronaći ćete dramu, misteriju, strast, avanturu, akciju, brzinu, ali i istinu i inspiraciju.

Na SUPERSTAR TV-u možete pratiti serije i filmove koji pokrivaju najrazličitije žanrove i teme, od krimi trilera do političkih drama, istorijskih događaja, komedija i ljubavnih priča. Tu su i domaće serije sa vrhunskim produkcijom, koje će vas spojiti sa najvećim imenima našeg glumišta a istovremeno zabaviti, zaintrigirati i oduševiti svojim pričama.

Uzbudljive sportske događaje koje nikako ne smete propustiti, pronaći ćete na Arena sport kanalima iris TV-a, na Super TV-u i ArenaCloud platformi. Očekuju vas utakmice svih UEFA takmičenja, Premijer lige, Serije A, La lige, Lige 1, Super lige Srbije i mečevi NBA, ABA, NFL lige, koje možete uživo da pratite bilo gde da se nalazite - putem mobilnog telefona, tablet uređaja ili Smart TV-a koristeći aplikaciju Arena Cloud.

Budite u toku i saznajte najnovije vesti i video priče iz Srbije i sveta o najvažnijim događajima iz politike, sporta, biznisa, kulture, zdravlja, uz izuzetni informativni program K1, Tanjug, Euronews.rs ili Bloomberg Adria televizije.

I – šta nas spaja? Telekom Srbija i nezaboravne priče sa sjajnim filmskim i serijskim programom na SUPERSTAR TV-u, najkvalitetnija sportska nadmetanja na Arena TV-u, kao i aktuelne informativne emisije, koje karakteriše objektivno i tačno informisanje o svim značajnim dešavanjima u zemlji i svetu.

Odaberite svoju priču po želji i uživajte u sjajnom filmskom, serijskom, sportskom i informativnom programu, a možete pogledati i Telcast - podkast Telekoma Srbije i saznati mnoge interesantne detalje iz života javnih ličnosti.

1
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno