TeleSrbija

Serija „12 reči“, kriminalistička drama o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, osvojila je srca mnogih gledalaca, koji nestrpljivo očekuju nastavak ove zanimljive i, pre svega, složene priče u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Druga sezona serije „12 reči“ premijerno počinje da se emituje na Superstar kanalu već u sredu, 15. novembra, svakog radnog dana, od 21.00.

Na koji način mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obeležili prvu sezonu saznaćete u narednih 12 uzbudljivih epizoda ove krimi-drame.

Slučaj Čečerinakoji je bio njegov prvi veliki slučaj je zatvoren svedočenjem zaštićenog svedoka VlahovićaRobert, haker zadužen za pranje para kriptovalutama klana Čečerina, je pobegao iz zatvora u Kinu. Sara je dobila posao u Tužilaštvu, veza nje i Miloša je obnovljena, Milošu umire otac. Tomislav Grubor, za koga je Miloš radio, uhapšen je na osnovu dokaza koje je dostavio Miloš.

Milošev plan da stvara porodicu i živi običan život se menja kad postane talac Žarka Čečerine, koji je pobegao iz zatvora. Ucenjen da u svom stanu skriva odbeglog kriminalca, otkriva neku novu istinu o sebi i svetu u kome živi. Milošev sudar sa Tužilaštvom okreće ga advokatskoj sivoj zoni i poziciji protiv establišmenta; on više nije buntovnik bez razloga, nezreli klinac, već advokat na ivici zakona.

U glavnima ulogama gledaćete Viktora Savića, Duška Radovića, Nikolu Pejakovića, Nebojšu Milovanovića i Ivanu Vuković.

Uživajte u sjajnom filmskom i serijskom programu na SUPERSTAR TV-u. Očekuju vas brojne domaće serije sa sjajnim pričama koje donose dramu, strast, akciju, avanturu, brzinu, misteriju, ali i komediju i romansu.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno