Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Telekom Srbija a.d. preuzeo je 100% vlasništva nad pravnim subjektom Globaltel d.o.o. čime je okončan proces akvizicije ovog operatora od strane Telekoma.

APR rešenje pročitajte ovde.

Imenovan je i novi direktor pravnog subjekta Globaltel d.o.o., Jovan Bogdanović, inače šef odeljenja za finansijsko izveštavanje u Telekomu.

Podsećamo, Globaltel d.o.o. je do skoro bio u vlasništvu Pink media group d.o.o. sa udelom od 55% i Procescom d.o.o. sa udelom od 45%.

Procescom je inače domaći provajder turnkey rešenja u industriji telekomunikacija, koji je ujedno i tehnički realizator same infrastrukture i arhitekture Globaltelove MVNO mreže i povezanih servisa (web servisi, VoIP, self care portal i aplikacija, call centar, ticketing, itd.)

U ovom trenutku nije bilo nikakvih promena sa strane ponude Globaltela niti u pogledu same MVNO mreže Globaltela. 

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
7
❤️
0
👍
0
😲
10
😢
2
😠
1

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

Slobodan
Poštovani,

Da li možete napisati tekst o pravima korisnika u slučaju koji će se desiti.
Globaltel će preći sa A1 na mts mrežu, kada tačno, ne znam ni ja ni Vi, ali je to sada neminovnost.

Da li postpaid korisnik Globaltela ima pravo na raskid ugovora bez posledica usled bitne promene uslova koji se odnose na mobilnu mrežnu infrastrukturu na koju se korisnik oslanja. Naime, možda A1 radi dobro na području na kome korisnik boravi, a mts radi loše.

Šta tu kaže zakon, podzakonski akti, regulativa?
Bane
Odlično. Još jedan operator kojeg sam napustio. Yettel je užasan i skup. Ostade A1, koji i nije tako loš.

Što se tiče SBB i njihovog ulaska u mobilne vode, upitna je čitava stvar, jer dokle god država govori da 5G nije bitan, tako neće biti i novih igrača na tržištu.
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno