TeleSrbija

A1 Telekom Austria Group objavila je saopštenje da će ubrzo u ponudi biti dostupni Netflix nalozi korisnicima A1 u Austriji, a od početka 2024. godine i u Hrvatskoj, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Srbiji i Sloveniji.

Izvršni direktor A1 grupe, Alehandro Plater, rekao je: „Uvek težimo da kombinujemo najpoželjnije usluge sa našim ponudama kako bismo obogatili iskustvo koje naši klijenti imaju sa A1. Kao A1 Grupa, uspeli smo da uspostavimo partnerstvo sa Netflix-om u Austriji već od danas – a ostala tržišta će uslediti u narednom periodu. Ovo nas još jednom čini glavnim operaterom na ciljanim tržištima kako za kupce tako i za partnere koji žele da sklapaju dugoročne poslove.”

Maja Porčinska, šef odeljenja za partnerstva i razvoj poslovanja za centralnu i istočnu Evropu u Netflix-u, dodala je: „Srećni smo što započinjemo ovo novo partnerstvo između Netflix-a i A1 grupe u Austriji i uskoro u drugim zemljama u regionu. Gledaocima širom sveta donosimo najbolju zabavu i zahvaljujući ovoj saradnji, A1 korisnici će imati još lakši pristup Netflik filmovima, emisijama i igricama iz udobnosti svojih domova i uređaja“.

2
❤️
2
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Slobodan
LOL

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno