TeleSrbija

Operator Supernova (Telekom Srbija) danas je objavio „TV po tvom” aplikaciju za Android TV uređaje na Google Play prodavnici.

Aplikacija „Supernova TV po tvom” omogućava korisnicima Supernova paketa sa uslugom televizije da gledaju televiziju i na maksimalno 3 dodatna uređaja sa Android TV operativnim sistemom, kao što su set-top-box uređaji ili SMART televizori.

Detalji o Supernova TV po tvom usluzi su dostupni na sajtu operatora.

Aplikaciju za sertifikovane Android TV uređaje možete preuzeti na Google Play prodavnici. Takođe je dostupna i aplikacija za Android mobilne telefone i tablete, kao i aplikacija za Apple iPhone i iPad uređaje.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

3 komentara

Zeljka
Uplatila sam 3 meseca i kako da se prijavim na ovu aplikaciju supernova
Markela
Najbolje da ti daju dzaba, samo je instaliras i sve mozes da gledas...
Marko
Ima I ove supernova app za android tv na eon box Ali se ne moze koristiti nazalost jer trebaju podaci

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno