Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Specijalna Ananas ponuda donosi vam fantastične popuste na četiri najtraženija modela Samsung telefona.

 1. Samsung Galaxy A23 5G (4GB/128GB) - Crni - promo kod SamsungA23
  Redovna cena: 48.399 din
  Cena sa popustom: 24.999 din
  Ušteda: 23.400 din

 2. Samsung A14 5G (4GB/64GB) - Zeleni - promo kod SamsungA14G
  Redovna cena: 27.499 din
  Cena sa popustom: 21.999 din
  Ušteda: 5.500 din

 3. Samsung A14 5G (4GB/64GB) - Crni - promo kod SamsungA14B
  Redovna cena: 33.699 din
  Cena sa popustom: 21.999 din
  Ušteda: 11.700 din

 4. Samsung A14 5G (4GB/128GB) - Zeleni - promo kod SamsungA14128
  Redovna cena: 26.499 din
  Cena sa popustom: 23.999 din
  Ušteda: 2.500 din

Kako do popusta? Veoma je jednostavno. Prilikom plaćanja, unesite odgovarajući kod za željeni model telefona i uživajte u posebnim cenama koje smo za vas pripremili.

Ovi Samsung telefoni spadaju među najpopularnije modele u telekomunikacionoj industriji i pružaju napredne mogućnosti, odličnu brzinu i kvalitetnu kameru. Bez obzira na vaše potrebe, Galaxy A23 5G i A14 5G serija su tu da zadovolje sve vaše zahteve.

Važno je napomenuti da ovi specijalni popusti važe do 10.09.2023. godine. Samo registrovani korisnici Ananasa mogu iskoristiti ove kodove i uživati u ekskluzivnim cenama.

Pogledajte ponudu na sajtu Ananas.rs

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
1
❤️
1
👍
0
😲
1
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

xslvr
Ne zna se da li je sramotnija cena uređaja ili komponente/kvalitet istih.
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno