SBB javno obavestio Kopernikus: „PRIHVATAMO POSLEDNJU PONUDU”

Kompanija SBB izdala je saopštenje u kojem javno obaveštavaju vlasnika i rukovodstvo televizija Prva i B92, da su saglasni sa poslednjom javnom ponudom u kojoj ih pozivaju da im za distribuciju predmetnih kanala plate koliko plaćaju i televiziji Pink za distribuciju njihovog nacionalnog kanala.
SBB javno obavestio Kopernikus: „PRIHVATAMO POSLEDNJU PONUDU”

Foto: N1, Shutterstock

Kompanija SBB izdala je saopštenje, koje je preneo N1, u kojem javno obaveštavaju vlasnika i rukovodstvo televizija Prva i B92, da su saglasni sa poslednjom javnom ponudom u kojoj ih pozivaju da im za distribuciju predmetnih kanala plate koliko plaćaju i televiziji Pink za distribuciju njihovog nacionalnog kanala.

„Pozivamo vlasnika Prve i B92 Srđana Milovanovića da nam još danas pošalje ugovor za obe televizije kako bismo nastavili nesmetano da ih distribuiramo i omogućimo svim korisnicima gledanje kanala sa nacionalnom frekvencijom. ”

SBB dalje navodi da „[veruju] da nacionalne frekvencije koje su javno dobro i pripadaju jednako svim građanima i treba da budu dostupne svima, a nikako da koštaju 38 miliona evra [kao što je prvobitno zahtevano]”.

SBB ovim javnih obaveštenjem želi da ukaže, kako navodi, „da je jedini razlog najavljenog prekida saradnje sa televizijama Prva i B92 taj što je cena uvećana za 1.000 odsto. ”

„Ukoliko nas posle izjava da se programi nude po ceni koju plaćamo televiziji Pink, pa čak i sa nižom cenom od toga, sa Prva i B92 ne pozovu da potpišemo ugovor, odgovornost će biti samo na njima, na šta od početka i ukazujemo”, dodaje SBB

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara