Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Požurite, imate 24 sata da se prijavite za promociju TVOJ ponedeljak koja vam može doneti dodatnih 300 GB neta, ali i impresivni Iphone 12 64GB koji može biti vaš po veoma povoljnoj ceni – iznos rate je već od 3.800 dinara.

Za početak, dovoljno je da želite da budete deo velike mts porodice, tako što ćete preneti broj u našu mrežu i, istovremeno, zadržiti broj mobilnog telefona na koji ste navikli i koji znaju svi vaši prijatelji. Ukoliko prenesete svoj broj u mts mrežu, uz odabir postpejd tarife: Morava 150, Morava 300Omorika 12, Omorika 25, Omorika 50 ili Zmaj, promocija TVOJ ponedeljak vam ovog ponedeljka donosi dodatnih 300 GB neta.

Ne zaboravite da u okviru promocije Poklon net dobrodošlica dobijate i dodatnih 100 GB.

Iskoristite ove sjajne promotivne povoljnosti i uživajte u čak 400 GB superbrzog 4G interneta (300 GB + 100 GB) u mobilnoj mreži broj 1.
Poklon gigabajti su vam na raspolaganju dok ne potrošite celu količinu ili do kraja ugovorne obaveze od 24 meseca.
Promocija traje od 18. 9. 2023, od 00:01 časova, do 18.9.2023, do 23:59 časova i važi uz ugovor na 24 meseca za odabranu tarifu.

Zahtev za prenos broja možete podneti online, pozivom na 0800 100 100 ili u bilo kojoj mts poslovnici.
Prenesite vaš mobilni broj i uživajte u brojnim benefitima mts 4G mreže.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
1
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
1

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno