Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Kao vodeći telco news portal u regionu, želimo da korisnicima pružimo alate kako bi odabrali najbolju moguću ponudu kod telekomunikacionih operatora, uz najnižu cenu. Zbog toga smo našem asortimanu alata prirodali najnoviji - Ocene operatora!

Pristupite alatu Ocene operatora!

Uz praćenje ocena operatora broadband i mobilnih telekomunikacijama, u ruke korisnika stavljamo informacije o realnom kvalitetu usluga tih operatora i zadovoljstvu njihovih korisnika, kako bi mogli doneti informisane odluke kada sledeći put budu birali telekomunikacionog operatora.

Unos podataka je moguć za sva 4 operatora mobilne telefonije, kao i 9 odabrana operatora broadband usluga. 

Mobilni operatori su oni koji pružaju mobilne telefonije i mobilnog Interneta putem mobilne mreže (2G/3G/4G tehnologija).

Broadband operatori su oni koji pružaju usluge fiksnog Interneta (putem koaksijalnog kabla, optičkog kabla ili telefonske linije) i/ili televizije (putem koaksijalnog/optičkog kabla ili putem IPTV/OTT tehnologije). Operatori koji pružaju usluge putem bežičnih tehnologija nisu predmet ove baze.

Korisnici mogu ostaviti komentar ukoliko žele (nije obavezno), i mogu oceniti operatora po nekoliko kriterijuma odabirom ocene od 1 do 5. Čitaocima našeg portala će biti prikazan agregatni rejting operatora sačinjen od svih ocena. 

Portal TeleSrbija garantuje našim čitaocima da operatori neće imati uticaj na prikaz odnosno uklanjanje ocena, kao i da će se primenjivati najmodernije metode utvrđivanja malicioznog odnosno automatskog ponašanja, radi borbe protiv eventualnih tzv. astroturfing kampanja.

Svi utisci koje korisnici budu podneli putem naše forme biće objavljeni, osim ukoliko krše neku od odredbi naših Uslova korišćenja, u kom slučaju će biti moderisana ili potpuno uklonjena.

Pozivamo Vas da unesete utiske o telekomunikacionim operatorima čije usluge koristite, i tako poboljšate informisanost korisnika o stvarnom funkcionisanju usluga operatora, u cilju unapređenja tržišta i omogućavanja kvalitetnog korisničkog iskustva!

Pristupite alatu Ocene operatora!

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno