Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

MTS je u svoju prepaid ponudu uneo novi tarifni profil „Sve cool”, koji važi za nove korisnike. Nova tarifa nastavlja da postoji uz postojeći „Moj prepaid” tarifni profil.

„Sve cool” SIM paket košta 600 dinara i uključuje 50 dinara bonus kredita (neophodno je aktivirati bonus dobrodošlice u roku od 60 dana), 10 GB Interneta koji traju 15 dana, 6000 dinara kredita (ne može se koristiti za aktivaciju promo dodataka, kredit je neophodno aktivirati u roku od 60 dana), neograničene razgovore u MTS mreži i 10 GB dodatnog interneta za društvene mreže (dostupno za aktivaciju samo preko Moj mts aplikacije).

Poređenja radi, postojeći profil „Moj pripejd” košta 300 dinara, sadrži 25 dinara kredita, 5 GB interneta, 900 dinara promo kredita i neograničene razgovore u MTS mreži koji traju 7 dana kao i 5 GB dodatnog interneta za društvene mreže.

Nažalost, MTS prepaid još uvek ne podržava 4G mrežu, što znači da će prepaid korisnici biti ograničeni na 3G brzine i kvalitet usluge, kao i ranije.

Informacije o MTS prepaid tarifnim profilima možete pronaći na zvaničnom sajtu MTS.rs.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

Napišite komentar

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno