Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator Orion telekom uveo je 14 novih TV kanala u svoju ponudu od 25.05.2022.

Spisak novih kanala sledi:

 • Arena Sport 6
 • Arena Sport 7
 • Arena Sport 8
 • NBA TV
 • CineStar TV 2
 • CineStar TV Comedy & Family
 • CineStar TV Fantasy
 • SuperStar TV 2
 • RTS Drama
 • RTS Trezor
 • RTS Život
 • RTS Poletarac
 • RTS Muzika
 • RTS Kolo

Usled dodavanja TV kanala, došlo je do promene redosleda postojećih kanala. Aktuelna lista kanala dostupna je na ovom linku.

Ceo tekst obaveštenja dostupan je na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

2 komentara

 1. Marko
  A sbb hoce li prebaciti sk 6 sk 10 sk fight u Hd I da li ce ubaciti kino tv I Doku tv uz Rtl 2 doma tv I hoce li axn axn spin axn now biti izbaceni iz ponude konacno 31 Maja I mogao bi dizney plus I sky showtime u eon video klub mogao bi se I sbb otvoriti malo sa novitetima zadnji put sk 5 u Hd I izbacen cbs reality ostaje axn axn spin axn now Ili konacno lete iz sbb jer sa axn sbb pomera rok uporno
 2. Marko
  Ne vredi cetvrti put sbb odlaze izbacivanje axn kanala I kataloga ocito je sbb problem ista menjati vidim ja

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno