×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama: Facebook stranica · Twitter nalog

Primenjuju se odredbe Politike privatnosti TeleSrbija kao i Facebook Privacy Policy i Twitter Privacy Policy

Kompanija Telekom Srbija u okviru brenda MTS ukinula je mobilne tarife Morava 1 i 2, kao i Zmaj tarifu, iz ponude za nove korisnike. Ovaj potez nije ispratila medijska pažnja, već su tarife samo „nestale” sa sajta MTS-a.

Tarife mobilne telefonije na sajtu MTS-a
Foto: PROMO / TeleSrbija, Telekom Srbija

U skladu sa Opštim uslovima za mobilnu telefoniju, ove izmene neće uticati na postojeće pretplatnike koji imaju ugovore sa navedenim tarifama, čak i ako je istekla ugovorna obaveza. Dakle, svi postojeći korisnici će moći da nastave da koriste usluge po dosadašnjim uslovima.

Međutim, obustavljena je prodaja novih ugovora sa navedenim tarifama, što znači da više ne možete da ugovorite novi broj sa navedenim tarifama.

Kako nezvanično saznajemo od izvora u Telekomu, u pitanju je privremena mera ukidanja dok je u toku priprema novih budget-end tarifa za korisnike skromnih potreba. Ispratićemo razvoj događaja i obavestiti Vas kada i ukoliko Telekom u ponudu uvrsti nove tarife koje će zameniti mesto ukinutim Moravama i Zmaju.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije i tržište, računarski softver i razvoj mreža. Osim na portalu TeleSrbija, piše na svom blogu, a i na Tviteru.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom. Za detaljne informacije o Vašim pravima, vrsti sadržaja kao i njegovoj svrsi, izjavi o odricanju od svih odgovornosti od strane TeleSrbija, i ostale informacije, posetite stranicu Pravne napomene.

Napišite komentar