Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator SBB ponovo je uveo promociju 12 meseci po 1 dinar za nove korisnike, koja važi od 05.04.2023. do 30.04.2023. godine

Uz to, GIGA dodatak sada košta 1000 dinara mesečno tokom celog perioda trajanja ugovorne obaveze umesto dosadašnjih 2000 dinara prvih 12 meseci uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Akcija 12 meseci po dinar važi za EON pakete sa tri usluge, dok za EON DUO pakete važi akcija 10 meseci po 1 dinar. 

Svi EON paketi osim EON Light DUO dobijaju jedan EON Smart Box besplatno na korišćenje.

Prilikom aktivacije GIGA dodatka se obnavlja ugovorna obaveza na novih 24 meseca. Promocije važe samo za nove korisnike uz ugovornu obavezu od 24 meseca, i traju do 30.04.2023. godine.

Detalje promocije pročitajte na ovom linku.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
2
❤️
2
👍
0
😲
0
😢
2
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

GoranCe
Pa SBB ni lud ne bih koristio vise da mi ponude i 18m po din, a ne samo ovih 10m po din (fiksni mi ne treba). Kablovi stari, sa pocetka ovog veka, a tv programi katastrofa, sportski program ravan nuli, sve sto valja je na Areni, nemaju nista.
Jovan
Sbb se prodaje u maju mesecu!!!!
Potrebni su im novi korisnici.
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno