TeleSrbija

Dva vodeća mobilna operatora u Srbiji - MTS i A1 Srbija - pripremili su za svoje korisnike promociju Black Friday sa sniženim cenama telefona.

U ponudi MTS-a sniženja su za Samsung Galaxy S22 128GB, Samsung Galaxy S22+ 256GB, Samsung Galaxy Z Flip4 8/256GB, Samsung S22 Ultra 256GB, Samsung A33 5G, Samsung Galaxy Z Fold4 12/256GB, Vivo X80 Lite, Honor X6 64GB i Xiaomi Redmi Note 11S 128GB. Informacije o ponudi dostupne su na sajtu operatora.

Kod A1, ponuda je malo šira, odnosno osim telefona - Samsung Galaxy S21 FE 5G, Xiaomi 12, Huawei nova Y90 - obuhvata i Xiaomi Mi električni trotinet 1S, Apple AirPods Pro with Magsafe Case, Apple Watch Series 3 GPS 42 mm, kao i MS Energy električni bicikl sklopivi i10. Detalji promocije Black Friday dostupni su na sajtu operatora.

Ali, to nije sve - A1 je snizio cene većine telefona iz svoje ponude, a kompletnu ponudu sa Black Friday sniženjima možete videti na ovom linku. Sniženja su obuhvatila i ostale gedžete, tablete, kao i dodatnu opremu

Akcije kod oba operatora važe do 30.11.2022. godine. 

Yettel nije snizio cene uređaja ili paketa za crni petak. 

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
1

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno