×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama: Facebook stranica · Twitter nalog

Primenjuju se odredbe Politike privatnosti TeleSrbija kao i Facebook Privacy Policy i Twitter Privacy Policy

Nakon što je RTS optužio SBB da ilegalno emituje njihove programe, kompanija SBB je u odgovoru, koji je preneo N1, to saopštenje nazvala sramotnim i poručia RTS-u da su „pogrešili adresu”.

Naime, SBB navodi da je Telekom taj koji ilegalno emituje film „Dara iz Jasenovca”, i da je RTS „optužbe za pljačku morao da uputi Telekomu Srbija”.

Kompanija SBB navodi da je ponašanje RTS-a neprimereno i da u tabloidnom stilu plasira potpune neistine građanima Srbije.

Ovakvo ponašanje rukovodstva Radio televizije Srbije koje favorizuje Telekom i njegove aplikacije, a SBB neosnovano napada, iako je u potpunosti postupio po njihovom sopstvenom zahtevu, jeste, verujemo, tema za pravosudne organe. RTS bi tada imao priliku da objasni zašto diskriminiše građane koji su pretplatnici različitih operatora

SBB je upozorio RTS na činjenicu da „nijednom rečju” nisu odgovorili na inicijalno pitanje - „zašto su dozvolili Telekomu da piratizuje film i emituje ga preko svojih aplikacija” - i naveo da je RTS time „potvrdio da je diskriminisao samo korisnike EON aplikacije” koji nisu mogli da gledaju film „Dara iz Jasenovca”.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije i tržište, računarski softver i razvoj mreža. Osim na portalu TeleSrbija, piše na svom blogu, a i na Tviteru.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom. Za detaljne informacije o Vašim pravima, vrsti sadržaja kao i njegovoj svrsi, izjavi o odricanju od svih odgovornosti od strane TeleSrbija, i ostale informacije, posetite stranicu Pravne napomene.

Napišite komentar