TeleSrbija

Operator SBB i ove godine otključava kanale korisnicima od 13. decembra 2022. do 17. januara 2023. godine, kao i sadržaje u okviru video kluba u okviru praznične promocije.

Ove godine HBO, Cinemax i HBO Premium kanali nisu deo promocije, kao ni Zadruga kanali.

Korisnicima neće biti otključani svi kanali već određeni kanali u zavisnosti od toga koji paket koriste. Svim korisnicima će biti otključani barem CineStar Premiere 1, CineStar Premiere 2, Hopster, National Geographic Wild HD, Pickbox Now, Pink Premium kao i Pink Movies.

Korisnici EON Full, EON Premium, Gold Extra i Gold Premium paketa dobiće otvoren katalog "Naš poklon" u okviru video kluba. 

Počevši od sutra, 13. decembra 2022. godine, postpaid korisnici će moći da se prijave za besplatan EON Kids daljinski upravljač. SBB planira da podeli 2023 komada besplatnih daljinskih upravljača.

Detalji o promociju su dostupni na sajtu operatora. 

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

6 komentara

Miroslav
Tako je, HBO i naravno neki kanal za odrasle, ipak idu praznici😁
Konrad
Sportski kanali su vam za izbegavanje. Bruka od prenosa sportskih događaja. Ne moze ni evroliga da poboljša utisak. Pod hitno preuduzimajte nešto.
Jos uvek sam Vam veran i pored isteka ugovora. Pozzzz
Nađa
Umesto da se potrudite,kao da želite da izgubite korisnike. Kakav crni "gift"? Razmisliću do isteka ugovora u julu...
Mare
Bas se otvorili ovi iz SBBa... U rubrici "nas poklon" 15 filmova, koje je svako odgledao bar 2x da budem skroman.
Bora
U Januaru mi ističe ugovor sa SBB-om i zbog toga što plaćam srednju pretplatu od 3999 dinara i zbog vašeg mizernog ponašanja pred Novogodišnjeg otključavanje kanala bez HBO koji jedini vredi ne BiH želeo produžetak ugovora jer mnogi operater prolaze sa optikom ispred moje kuće a vi gledajte erotske kanale ....
Maaa
Jedino šta vredi da otključaju je hbo.
Baš su jadni postali.
Samo me sopstvena lenjost drži da ne pređem na drugog operatera.

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno