Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Nezavisnim testiranjem brzine Interneta putem 4G mobilne mreže na festivalu EXIT koje je izvršila ekipa TeleSrbija, ustanovili smo da je i tokom treće festivalske noći A1 Srbija ponovo imao najbržu mobilnu mrežu, posebno kada posmatramo Upload brzinu koja je izuzetno važna za deljenje fotografija i video snimaka ključnih trenutaka sa festivala putem društvenih mreža. A1 Srbija imao je najbolje rezultate i prve kao i druge noći festivala.

Tokom treće festivalske noći, testirali smo raznovrsnije lokacije u odnosu na prethodne dve noći, ali se A1 Srbija ponovo isticao sa svojim visokim brzinama Download-a i Upload-a. 

Yettel nas je prijatno iznenadio brzinama, posebno Download-a, mada je Upload i dalje bio katastrofa. Trećeg dana, MTS se pokazao kao najlošija mreža na festivalu, sa najmanjim brzinama. Yettel ovog puta uopšte nije imao prekide rada mreže.

Ponovo izjavljujemo najiskrenije čestitke operatoru A1 Srbija za izvanredan rezultat tokom treće zaredom noći EXIT festivala! Stvarno izvanredan rezultat, uz ogromnu posećenost!

Ekipa TeleSrbije će i tokom večerašnje poslednje - četvrte - noći festivala pratiti rad i performanse mobilnih mreža, što ćemo uživo prenositi u našem Live Blog-u koji kreće od 19 časova.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno